4 Haziran 2013 Salı

Suna Dumankaya Kararan Bikini Bölgesi İçin Bitkisel Çözüm

Suna Dumankaya, havasız kalmaları nedeniyle, koltuk altı bölgesi; ve bacak arası genital bölgenin havasız kalması durumunun söz konusu olduğunu belirtmektedir. Gerek havasız kalma; gerekse sıcak ağda uygulaması nedeniyle kararan bu bölgeler için ise bir doğal formül önerisinde bulunmaktadır…
Suna Dumankaya Kararan Bikini Bölgesi İçin Bitkisel Çözüm
Suna Dumankaya, kararan genital bölgenin kese ile, ölü derisinden arındırılması gerektiğini, sonrasında ise, taze siyah üzüm suyunun genital bölgeye uygulanmasını; ve kurumasının beklenmesi gerektiğini belirtmektedir. Suna Dumankaya, kararan genital bölge için bir de doğal formül önerisinde bulunmaktadır.

Suna Dumankaya tarafından, kararan genital bölge için uygulanması gereken formülün malzemeleri şu şekilde sıralanmaktadır:
Bir çay kaşığı limon suyu,
Bir çay kaşığı elma suyu,
Bir çay kaşığı vazelin
--> Nasıl Hazırlanır
Suna Dumankaya tarafından, kararan genital bölgenin renginin açılması için elde edilen malzemeler bir yerde karıştırılarak, kararan genital bölgeye sürülür; ve kuruması beklenir. Kararan genital bölgeye uygulanan bu formül, kuruduktan sonra yıkanır, ve kararan genital bölgeye bebek pudrası sürülür. Bu uygulama koltuk altına da yapılabilir. Suna Dumankaya, kararan genital bölgeye uygulanması önerilen bu formülün, koltuk altına da uygulanabileceğini belirtmektedir.
BU YAZIMIZ www.kadingunluıgu.com SİTESSİNDEN ALINTIDIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder